Warning: include() [function.include]: open_basedir restriction in effect. File(/opt/plesk/php/5.2/share/pear/domain.bootstrap.inc) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/moevement.be/:/tmp/) in /var/www/vhosts/moevement.be/httpdocs/sites/all/modules/domain/settings.inc on line 20
Fiscaal attest voor jeugdwerkinitiatieven | Jeugdcentrum Moevement Lier

Fiscaal attest voor jeugdwerkinitiatieven

Het is sinds 2005 mogelijk om de onkosten van kampen en / of weekends voor kinderen onder de 12 jaar en die lid zijn van een erkende Lierse jeugdvereniging, af te trekken van de belastingen. Voor kinderen met een zware handicap is sinds 2010 de leeftijdsgrens opgetrokken van 12 naar 18 jaar.

Om aanspraak te kunnen maken op die belastingsvermindering, hebben ouders een fiscaal attest nodig dat ze bij de aangifte van de personenbelasting kunnen voegen.

De attesten voor kampen en / of weekends die plaatsvonden in 2016, staan hieronder.

Het attest bestaat uit twee delen:

  1. Het eerste deel werd reeds ingevuld door de schepen van jeugd. Hierin bevestigt hij dat de betrokken vereniging  een erkende Lierse jeugdvereniging is.
  2. Het tweede deel wordt ingevuld door de ouders. Zij laten dit vervolgens ondertekenen door een verantwoordelijke van de jeugdvereniging.

Nieuwsberichten

Zomerprogramma tienerwerking Moev'it

Het programma voor de tieners in de zomervakantie is vanaf nu beschikbaar.

 

...

Zomerkampen

In de zomervakantie staan er een aantal meerdaagse kampen op het programma :

Musicalstage
3 tem 7 juli - 9 tot 16 jaar

...

Tienerwerking Moev'it zoekt animatoren

Tijdens de paas- en zomervakantie staat tienerwerking Moev'it garant voor een dynamisch aanbod activiteiten, op maat van 12 tot 15 jarigen :
lasershooten, pretparken, subtropisch zwemmen, workshops, movies, ...

Hiervoor zoeken...

Inhoud syndiceren