Warning: include() [function.include]: open_basedir restriction in effect. File(/opt/plesk/php/5.2/share/pear/domain.bootstrap.inc) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/moevement.be/:/tmp/) in /var/www/vhosts/moevement.be/httpdocs/sites/all/modules/domain/settings.inc on line 20
Links naar alle jeugdverenigingen | Jeugdcentrum Moevement Lier

Links naar alle Lierse jeugdverenigingen

Jeugdverenigingen Lier

Elk weekend komen kinderen en jongeren samen om zich in een grote vriendenkring te amuseren en om toffe activiteiten te beleven. Eénmaal per jaar gaan de jeugdverenigingen op kamp: slapen in een tent, leven in de natuur, leven zich uit in sport en spel, slaan gezellig met elkaar een babbeltje ,… Zo ontstaan onvergetelijke ervaringen en vriendschappen voor het leven.

Elk weekend opnieuw zetten vele vrijwilligers zich gratis en met veel enthousiasme in om deze activiteiten voor te bereiden en te begeleiden. Zij besteden heel wat van hun vrije tijd om dit alles mogelijk te maken: ze volgen allerlei cursussen, zij organiseren activiteiten om geld in het laatje te brengen en staan in voor de veiligheid en het onderhoud van hun materiaal en lokalen. Zonder hen zou het een pak minder leuk zijn.

Ontdek de jeugdverenigingen van Lier en Koningshooikt:

Nieuwsberichten

Zomerprogramma tienerwerking Moev'it

Het programma voor de tieners in de zomervakantie is vanaf nu beschikbaar.

 

...

Zomerkampen

In de zomervakantie staan er een aantal meerdaagse kampen op het programma :

Musicalstage
3 tem 7 juli - 9 tot 16 jaar

...

Tienerwerking Moev'it zoekt animatoren

Tijdens de paas- en zomervakantie staat tienerwerking Moev'it garant voor een dynamisch aanbod activiteiten, op maat van 12 tot 15 jarigen :
lasershooten, pretparken, subtropisch zwemmen, workshops, movies, ...

Hiervoor zoeken...

Inhoud syndiceren