Organigram van jeugdcentrum Moevement

Het doel

De werkingen binnen het jeugdcentrum zorgen ervoor dat kinderen, tieners en jongeren leuke activiteiten hebben tijdens hun vrije tijd. We sluiten niemand uit en we proberen om een zo leuk mogelijk aanbod te creëren waarin iedereen (hopelijk) zijn ding vindt.

Het gebouw

Het gebouw is eigendom van het stadsbestuur van Lier en dient om het jeugdbeleid te ontwikkelen. De jeugddienst zit in het jeugdcentrum en van hieruit ontwikkelen ze het vrijetijdsaanbod.

Wie doet wat?

Het beheer van het jeugdcentrum gebeurt door het beheersorgaan voor jeugd. Hierin zetelen jongeren van het gemeentebestuur en jongeren vanuit de jeugdsector. De jeugddienst is verantwoordelijk voor het dagdagelijks runnen van het jeugdcentrum.  Dankzij een intense samenwerking tussen vrijwilligers en beroepskrachten realiseren we een ruim en gevarieerd aanbod.

Reglementen

Voor een goed beheer van het jeugdcentrum moeten er regels gerespecteerd worden. Deze regels zijn vastgelegd in reglementen en vormen het huishoudelijk reglement van het jeugdcentrum:

  1. Voorafgaande bepalingen
  2. Reglement betreffende het gebruik van de polyvalente zaal
  3. Reglement betreffende het gebruik van de vergaderlokalen

Nieuwsberichten

Zomerprogramma tienerwerking Moev'it

Het programma voor de tieners in de zomervakantie is vanaf nu beschikbaar.

 

...

Zomerkampen

In de zomervakantie staan er een aantal meerdaagse kampen op het programma :

Musicalstage
3 tem 7 juli - 9 tot 16 jaar

...

Tienerwerking Moev'it zoekt animatoren

Tijdens de paas- en zomervakantie staat tienerwerking Moev'it garant voor een dynamisch aanbod activiteiten, op maat van 12 tot 15 jarigen :
lasershooten, pretparken, subtropisch zwemmen, workshops, movies, ...

Hiervoor zoeken...

Inhoud syndiceren