Kom je spelen tijdens de vakantie op de Speelmicroob?

Wat is de speelmicroob?

Een vakantiespeelpleinwerking gelegen aan de Sluislaan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft zijn eigen programma en eigen animatoren. De 10-12 jarigen trekken elke dag vanuit de Speelmicroob naar het Kattekot.

Wat heb je nodig voor een dagje spelen?

Een m-pas, aan te kopen in het Moevement tegen 5 euro. Met dit pasje kan je inschrijven voor een dag op de speelmicroob (niet nodig om op voorhand in te schrijven) of voor uitstappen (hier kan je wel op voorhand voor inschrijven).

Wat kost dat allemaal?

Een dagje speelplein kost € 5,00 te betalen aan het loket van het speelplein. In de prijs zit een dagje speelplezier, een stuk fruit, een drankje, een koek en voor- en na-opvang tussen 8u00 en 9u00 en tussen 16u00 en 17u00.

Er is bijkomende naopvang van 17u. tot 18u. Vanaf 17u. betaal je per begonnen half uur 1 euro. Je betaalt meteen bij het afhalen van je kind.

Voor de uitstappen moet apart worden ingeschreven en betaald.

Wanneer kan je terecht op de speelmicroob?

De Speelmicroob is open tijdens de paas- en zomervakantie telkens van 9 u. tot 16 u.. De kinderen kunnen vanaf 8u 's morgens terecht op het speelplein en tot 17u 's avonds.

Er is bijkomende naopvang van 17u. tot 18u. Vanaf 17u. betaal je per begonnen half uur 1 euro. Je betaalt meteen bij het afhalen van je kind.

Waar vind ik de uitstappen?

In de activiteitenbrochure, die per vakantie verdeeld wordt in de Lierse lagere scholen. Kom gerust een exemplaar halen op de jeugddienst (1ste verdieping in het jeugdcentrum). Je kan deze ook aanvragen via het contactformulier van onze site.

Wie zorgt voor leuke activiteiten op het speelplein?

Animatoren met een attest animator in het jeugdwerk zorgen voor activiteiten voor de kinderen. Vanuit de jeugddienst wordt de Speelmicroob gecoördineerd door Peter Janssens. Tijdens de vakanties kan je terecht op het nummer 03 488 13 10 (telefoon van de Speelmicroob). Op andere dagen kan je terecht op het nummer van de jeugddienst 03 480 36 30.

Website?

Ook de speelmicroob heeft een website waar je alle foto's en info kan terugvinden. Hiervoor surf je naar www.speelmicroob.be

Foto's Speelmicroobactiviteiten

De speelmicroob heeft ook een eigen site waar een pak meer foto's opstaan.
Surf naar www.speelmicroob.be.