Wegbeschrijving naar het jeugdcentrum

Jeugdcentrum Moevement ligt naast het cultuurcentrum de Mol en de atletiekpiste, op 10 minuutjes wandelen van de Grote Markt. Er is ruime parkeermogelijkheid voor fiets en auto.

Met de trein

Vanuit het station van Lier ligt het jeugdcentrum op ongeveer 20 minuten wandelafstand (bereikbaar langs de vesten of door de binnenstad). Je kan ook een stadsbus nemen aan het station.

Met de wagen

Vanuit RICHTING HERENTALS-NIJLEN
Je volgt de N13 tot aan de Ring van Lier (R16). Aan het kruispunt met de Ring (R16) volg je richting Antwerpen. Je volgt de Ring (R16) tot aan het eerste verkeerslicht en slaat dan rechtsaf richting centrum. Na 200m zal je jeugdcentrum Moevement aan je rechterkant zien liggen.

Vanuit RICHTING MECHELEN-DUFFEL-LINT
Je volgt de N14 tot aan de Ring van Lier (R16). Aan het kruispunt met de Ring (R16) ga je rechtsaf richting Aarschot. Je volgt de Ring tot aan de eerste verkeerslichten en slaat dan linksaf richting centrum. Na 200m zal je jeugdcentrum Moevement aan je rechterkant zien liggen.

Vanuit RICHTING MALLE-ZANDHOVEN-RANST
Je volgt de N14 tot aan de Ring van Lier (R16). Aan het kruispunt met de Ring (R16) ga je rechtsaf richting Aarschot. Je volgt de Ring tot aan de vierde verkeerslichten en slaat dan linksaf richting centrum. Na 200m zal je jeugdcentrum Moevement aan je rechterkant zien liggen.

Vanuit RICHTING AARSCHOT-HEIST O/D BERG
Je volgt de N10 tot aan de Ring van Lier (R16). Aan het kruispunt met de Ring (R16) steek je het kruispunt over. Na 200m zal je jeugdcentrum Moevement aan je rechterkant zien liggen.

Vanuit RICHTING ANTWERPEN-MORTSEL-BOECHOUT
Je volgt de N10 tot aan de Ring van Lier (R16). Aan het kruispunt met de Ring (R16) ga je rechtsaf richting Aarschot. Je volgt de Ring tot aan de tweede verkeerslichten en slaat dan linksaf richting centrum. Na 200m zal je jeugdcentrum Moevement aan je rechterkant zien liggen.

Nieuwsberichten

Zomerprogramma tienerwerking Moev'it

Het programma voor de tieners in de zomervakantie is vanaf nu beschikbaar.

 

...

Zomerkampen

In de zomervakantie staan er een aantal meerdaagse kampen op het programma :

Musicalstage
3 tem 7 juli - 9 tot 16 jaar

...

Tienerwerking Moev'it zoekt animatoren

Tijdens de paas- en zomervakantie staat tienerwerking Moev'it garant voor een dynamisch aanbod activiteiten, op maat van 12 tot 15 jarigen :
lasershooten, pretparken, subtropisch zwemmen, workshops, movies, ...

Hiervoor zoeken...

Inhoud syndiceren