Jeugdabonnement verlengen

maandag, 3 augustus, 2020

 

Maak je dit schooljaar gebruik van kinderopvang Kadee, vergeet dan niet om het jeugdabonnement op de UiTPAS van je kind te verlengen! Dit kan vanaf 1 augustus in Jeugdcentrum Moevement.

Het nieuwe abonnement loopt van 1 september 2020 tot 31 augustus 2021. Een jaarabonnement kost 5 euro. De UiTPAS zelf moet niet vervangen worden, dat blijft je persoonlijke (spaar)kaart. Zonder geldig jeugdabonnement kan je kind niet naar Kadee en kan je niet meer online reserveren voor de opvang.

ONLINE VERLENGEN

Ben je al eerder klant bij Kadee, heeft je kind al een UiTPAS en heb je ook je nieuwe toegangsbadge al in jouw bezit? Dan kan je vanaf nu ook online verlengen. 
Vul het daartoe bestemde formulier in op www.kinderopvangkadee.be (via de blauwe knop ‘Abonnement verlengen’ onderaan op de homepagina) De jeugddienst doet dan het nodige. De kostprijs van het abonnement wordt verrekend via je digitale geldbeugel.

Ben je nog geen klant? Maak dan asap een afspraak voor een intakegesprek. Ben je al klant, maar heb je nog geen nieuwe toegangsbadge voor de Kadee-locatie? Dan moet je helaas zelf nog even persoonlijk langskomen op het Moevement.