Repetitieruimte

Speel je in een band? Of twijfel je om er één op te richten en wil je graag eens wat nummers uitproberen? Het Moevement beschikt over een repetitieruimte die je kan gebruiken indien tenminste 1 lid van de groep in Lier of Koningshooikt woont en onder de 26 jaar is. Dat groepslid moet in het bezit zijn van een Lierse UiTPAS op zijn/haar naam. Ook de overige bandleden dienen jonger dan 26 jaar te zijn; maximaal 1 lid mag ouder zijn dan 26 jaar.

De repetitieruimte is uitgerust met een zanginstallatie (2 microfoons en bijhorende statieven), een drumtoestel (drumstokken en cymbalen zelf meebrengen), 2 gitaarversterkers, 1 basversterker en een mengpaneel.

Repeteren kan elke dag van 10u tot 24u. Er wordt gerepeteerd in blokken van 3 uur; het laatste blok is langer en bedraagt 4 uur.

Verdeling repetitieblokken:

  10 - 13 uur
  14 - 17 uur
  17 - 20 uur
  20- 24 uur

 

 

 

 

Het gebruik van de repetitieruimte is gratis. We vragen wel een waarborg van € 100.

 

HOE AANVRAGEN?

Elke aanvraag verloopt via de jeugddienst. Je reserveert de repetitieruimte ofwel per beurt, ofwel voor een hele maand (wekelijkse frequentie van max. 2 repetitieblokken per week).

Per reservatie stellen we een overeenkomst op, die recht geeft op het gebruik van de repetitieruimte, verlichting, electriciteit, verwarming en het gebruik van het aanwezige materiaal. 
De overeenkomst is pas geldig na ondertekening en betaling van de waarborg (enkel cash mogelijk). Indien na gebruik vaststaat dat jij, als gebruiker, aan al jouw verplichtingen voldeed, krijg je je waarborg terug.

Kom je voor de eerste keer repeteren? Dan geven we je eerst de nodige uitleg over de werking van het aanwezige materiaal, zodat er correct en respectvol mee omgesprongen wordt.

 

DOCUMENTEN