UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor sport, cultuur en vrije tijd.

Met je UiTPAS spaar je punten als je deelneemt aan een UiTPAS-activiteit. Die kan je later omruilen voor een korting, een geschenk of een ander leuk voordeel. De UiTPAS geeft je bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van wedstrijden waarmee je bijvoorbeeld gratis tickets kan winnen. 

Een UiTPAS blijft onbeperkt geldig en moet dus maar één keer aangekocht worden. De aankoopprijs is 5 euro.

Uitgebreide info vind je op www.uitpaslier.be.

 

JEUGDABONNEMENT 

Op de UiTPAS kan je ook een aantal abonnementen laten activeren. Deze abonnementen kunnen jaarlijks verlengd worden. Maken jouw kinderen gebruik van Kadee, Speelmicroob of Moev'it? Dan dienen ze over een eigen UiTPAS te beschikken met daarop een geldig jeugdabonnement. Dit abonnement kan enkel in jeugdcentrum Moevement geactiveerd of verlengd worden. De geldigdheidsperiode loopt steeds van 1 september tot 31 augustus (schooljaar + aansluitend zomervakantie).

Wil je volgend schooljaar opnieuw gebruik maken van Kadee of Speelmicroob? Vergeet dan niet om vóór de start van het nieuwe schooljaar het jeugdabonnement op de UiTPAS van je kind(eren) te laten verlengen in het Moevement. De kostprijs om je abonnement met een jaar te verlengen, bedraagt 5 euro.

Gooi je UiTPAS niet weg op het einde van het schooljaar! De UiTPAS op zich is onbeperkt geldig in tijd, het zijn enkel de (optionele) abonnementen die jaarlijks vernieuwd dienen te worden. Ben je je UiTPAS kwijt, dan betaal je extra kosten omdat je bovenop de verlenging van het abonnement opnieuw een UiTPAS moet kopen. 

 

UITPAS MET KANSENTARIEF

Ben je inwoner van Lier en Koningshooikt en heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan heb je mogelijk recht op een gratis UiTPAS met kansentarief, waarmee je extra korting krijgt op stedelijke UiTPAS-activiteiten.
Voldoe je aan de voorwaarden voor het kansentarief en maakt je kind gebruik van buitenschoolse opvang Kadee? Dan betaal je slechts de helft van het normale tarief voor het gebruik van de opvang.

Ook indien je een collectieve schuldenregeling volgt, of in begeleiding bent bij het OCMW Lier, heb je misschien recht op een gratis UiTPAS met kansentarief.

Informeer ernaar bij het Sociaal Huis, Paradeplein 2 in Lier, of telefonisch op het nummer 03 8000 500.