UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor sport, cultuur en vrije tijd.

Met je UiTPAS spaar je punten als je deelneemt aan een UiTPAS-activiteit. Die kan je later omruilen voor een korting, een geschenk of een ander leuk voordeel.

Een UiTPAS blijft onbeperkt geldig en moet dus maar één keer aangekocht worden, de aankoopprijs is 5 euro.

Uitgebreide info vind je op www.uitpaslier.be.

 

JEUGDABONNEMENT 

Maken jouw kinderen gebruik van kinderopvang Kadee of speelpleinwerking De Speelmicroob? Dan hebben ze een eigen UiTPAS nodig met daarop een geldig jeugdabonnement.
Dit abonnement kan in jeugdcentrum Moevement gratis geactiveerd worden, en is telkens één schooljaar geldig (van 1 september tem 31 augustus). Verlengen van het abonnement kan in jeugdcentrum Moevement of online en dit is eveneens gratis.

Gooi je UiTPAS dus niet weg op het einde van het schooljaar, deze blijft onbeperkt geldig, enkel het jeugdabonnement moet jaarlijks vernieuwd worden.
 

UITPAS MET KANSENTARIEF

Ben je inwoner van Lier en Koningshooikt en heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan heb je mogelijk ook recht op een gratis UiTPAS met kansentarief, waarmee je extra korting krijgt op stedelijke UiTPAS-activiteiten.
Voldoe je aan de voorwaarden voor het kansentarief en maakt je kind gebruik van kinderopvang Kadee? Dan betaal je slechts de helft van het normale tarief voor het gebruik van de opvang.
Ook bij speelpleinwerking De Speelmicroob kan je genieten van een korting op de toegangsprijs.

Volg je een collectieve schuldenregeling, of ben je in begeleiding bij het OCMW van Lier, ook dan heb je misschien recht op een gratis UiTPAS met kansentarief.

Informeer ernaar bij het Sociaal Huis, Paradeplein 2 in Lier, of telefonisch op het nummer 03 8000 500.