Vergaderlokalen

Het jeugdcentrum beschikt over drie vergaderlokalen. Enkel verenigingen, werkingen en koepelorganisaties die betrekking hebben op kinderen en jongeren, kunnen gebruik maken van de vergaderlokalen. Het gebruik ervan is gratis. Vooraf reserveren is verplicht; je kan dit telefonisch op het nummer 03 480 36 30 (tijdens de openingsuren) of via mail aan moevement@lier.be.

Indien je het vergaderlokaal buiten de openingsuren wil gebruiken, dien je vooraf een toegangsbadge aan te vragen en af te halen in het jeugdcentrum. Je betaalt hiervoor een waarborg van € 15,00, die je uiteraard onmiddellijk terugkrijgt wanneer je de badge weer binnenbrengt.

 

Beschikbare lokalen:

  • GROOT VERGADERLOKAAL (1e verdieping):
    Capaciteit: 20 à 30 personen. Opp.: 60 m2. Beamer en whiteboard standaard aanwezig.
  • KLEIN VERGADERLOKAAL (1e verdieping):
    Capaciteit: 5 à 10 personen. Opp.: 25 m2. Whiteboard standaard aanwezig.
  • BEL ETAGE (2e verdieping)
    Capaciteit: 15 à 22 personen. Opp.: 40 m2. Er zijn vijf computers in het lokaal aanwezig waarvan je eventueel gebruik kan maken (vooraf aan te vragen)

 

Indien je vergadering doorgaat tussen 9.00 en 16.30 uur (op maandag en vrijdag tot 19 uur), kan je indien gewenst vooraf koffie of thee bestellen wanneer je het lokaal reserveert. Je betaalt de bestelde thermossen bij aanvang van je vergadering op de jeugddienst (5 euro voor een grote thermos koffie of thee).