Buitenschoolse kinderopvang KADEE

Kinderen van de kleuter- of lagere school kunnen voor- of na schooltijd en op vakantiedagen terecht op 5 opvanglocaties van Kadee, verspreid over de stad.

  • georganiseerd door het stadsbestuur, onder toezicht van en erkend door Kind & Gezin. 
  • voor alle kinderen van het kleuter- en lager onderwijs (2,5 tot 12 jaar) die in Lier wonen en/ of naar school gaan.
  • 5 verschillende KADEE-locaties, afhankelijk van de school waar je kind naartoe gaat. KADEE zorgt samen met de school voor begeleide verplaatsing van- en naar de opvanglocaties (te voet voor de scholen die op wandelafstand liggen; met de KADEE-bus indien de afstand groter is).
  • registratie van je kind(eren) + aankoop UiTPAS met geldig jeugdabonnement verplicht vóór je kind gebruik kan maken van KADEE (in Jeugdcentrum Moevement 1e verdieping). Enkel op afspraak.
  • je reserveert zelf de gewenste dagen via het online inschrijvingssysteem. Je krijgt een persoonlijke login en wachtwoord van ons toegewezen bij de verplichte registratie van je kind(eren).

 

EERSTE KEER?

Wil je graag gebruik maken van Kadee? Dan dien je eerst een afspraak te maken met de coördinator van Kadee om je kind(eren) te laten registreren. Zij geeft je tijdens die afspraak (duurtijd ongeveer een half uur) alle praktische informatie over de werking van Kadee, en toont je op de computer hoe het online reservatiesysteem werkt. Je krijgt van haar ook een login en een wachtwoord. Je kan hier online een afspraak maken met de coördinator van de kinderopvang om je kind te laten registreren.

Ter voorbereiding van je afspraak kan je eventueel het registratieformulier al afprinten en ingevuld meebrengen naar je afspraak. Breng zeker ook je rijksregisternummer mee en dat van je kinderen. Zonder rijksregisternummers kunnen wij je kinderen niet registreren.

Heb je een kind dat al naar Kadee gaat, en komt daar nu een extra broertje of zusje bij dat start op school? Voor de registratie van een bijkomend kindje uit je gezin heb je geen afspraak nodig, want we hoeven jou niet meer wegwijs te maken in de werking van de opvang. Je kan hiervoor gewoon langskomen tijdens de openingsuren in het Moevement.

 

HANDIGE LINKS

Wil je online opvangdagen reserveren of annuleren? Dan kan je hier inloggen in het reservatiesysteem.

Je wil een afspraak maken om je kind te laten registreren bij Kadee? Boek hier zelf online je afspraak.

De kinderopvang heeft ook een eigen website waar je terecht kan voor gedetailleerde info, nieuwsberichten en een heleboel foto's.

 

DOCUMENTEN