Buitenschoolse kinderopvang KADEE

Kinderen van de kleuter- of lagere school kunnen voor- of na schooltijd en op vakantiedagen terecht op 5 opvanglocaties van Kadee, verspreid over de stad.

  • georganiseerd door het stadsbestuur, onder toezicht van en erkend door Kind & Gezin. 
  • voor alle kinderen van het kleuter- en lager onderwijs (2,5 tot 12 jaar) die in Lier wonen en/ of naar school gaan.
  • 5 verschillende KADEE-locaties, afhankelijk van de school waar je kind naartoe gaat. KADEE zorgt samen met de school voor begeleide verplaatsing van- en naar de opvanglocaties (te voet voor de scholen die op wandelafstand liggen; met de KADEE-bus indien de afstand groter is).
  • registratie van je kind(eren) + aankoop UiTPAS met geldig jeugdabonnement verplicht vóór je kind gebruik kan maken van KADEE (in Jeugdcentrum Moevement 1e verdieping). Enkel op afspraak.
  • je reserveert zelf de gewenste dagen via het online inschrijvingssysteem. Je krijgt een persoonlijke login en wachtwoord van ons toegewezen bij de verplichte registratie van je kind(eren).

 

EERSTE KEER?

Wil je graag gebruik maken van Kadee? Dan moet je kind eerst geregistreerd worden. Dit kan op één van de infomenten in Jeugdcentrum Moevement. Maak hier een afspraak voor één van de beschikbare infomomenten. Op zo'n infomoment krijg je alle praktische info mee over de werking van Kadee, en wordt er uitgelegd hoe je online de gewenste opvangmomenten moet reserveren. Je krijgt daar van ons ook een persoonlijke login en wachtwoord toegewezen. 

Ter voorbereiding van je afspraak kan je eventueel het registratieformulier al afprinten en ingevuld meebrengen naar je afspraak. Breng zeker ook je rijksregisternummer mee, en dat van je kinderen. Zonder rijksregisternummers is registratie niet mogelijk.

Heb je al een kind dat naar Kadee gaat, en start er binnenkort een broertje of zusje op school? Voor de registratie van een bijkomend kindje uit je gezin moet je géén afspraak maken voor een infomoment, want we hoeven jou niet meer wegwijs te maken in de werking van de opvang. Je kan dus gewoon langskomen tijdens de openingsuren van het Moevement voor de registratie van broertje of zusje.

 

HANDIGE LINKS

Wil je online opvangdagen reserveren of annuleren? Dan kan je hier inloggen in het reservatiesysteem.

Je wil een afspraak maken om je kind te laten registreren bij Kadee? Boek hier zelf online je afspraak voor een infomoment.

De kinderopvang heeft ook een eigen website waar je terecht kan voor gedetailleerde info, nieuwsberichten en een heleboel foto's.

 

DOCUMENTEN