Buitenschoolse kinderopvang KADEE

Kinderen van de kleuter- of lagere school kunnen voor- of na schooltijd en op vakantiedagen terecht op 5 opvanglocaties van Kadee, verspreid over de stad.

  • georganiseerd door het stadsbestuur, onder toezicht van en erkend door Kind & Gezin. 
  • voor alle kinderen van het kleuter- en lager onderwijs (2,5 tot 12 jaar) die in Lier wonen en/ of naar school gaan.
  • 5 verschillende KADEE-locaties, afhankelijk van de school waar je kind naartoe gaat. KADEE zorgt samen met de school voor begeleide verplaatsing van- en naar de opvanglocaties (te voet voor de scholen die op wandelafstand liggen; met de KADEE-bus indien de afstand groter is).
  • registratie van je kind(eren) + aankoop UiTPAS met geldig jeugdabonnement verplicht vóór je kind gebruik kan maken van KADEE (in Jeugdcentrum Moevement 1e verdieping). Enkel op afspraak.
  • je reserveert zelf de gewenste dagen via het online inschrijvingssysteem. Je krijgt een persoonlijke login en wachtwoord van ons toegewezen bij de verplichte registratie van je kind(eren).

 

HANDIGE LINKS

Wil je een afspraak maken om je kind(eren) te laten registreren bij Kadee? Je kan hier online een afspraak maken met de coördinator van de kinderopvang.

Wil je online opvangdagen reserveren of annuleren? Dan kan je hier inloggen in het reservatiesysteem.

 

De kinderopvang heeft ook een eigen website waar je terecht kan voor gedetailleerde info, nieuwsberichten en een heleboel foto's.

 

DOCUMENTEN